Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Renewi.... 
"waste no more"

Renewi is een toonaangevend 'waste to product' bedrijf. Voor ons is afval een manier van denken, een kans. Wanneer we iemands afval ophalen geven we het een nieuw leven.

Inhaalroutes

Wanneer er inhaalroutes zijn van onze rolcontainerroutes tijdens feestdagen,
klik hier.

Duurzame compost

Op onze tunnelcompostering produceren wij diverse soorten hoogwaardige compost. Ieder met zijn eigen specifieke toepassing. Bekijk de verschillende soorten compost hier

Werken bij Renewi

Als experts op het gebied van afvalinzameling & recycling zijn wij altijd op zoek naar toppers die ons team komen versterken. Ga jij de uitdaging aan? Lees verder

Renewi - waste no more

De fusie van Shanks (o.a. Milieu Express) en Van Gansewinkel zorgt voor een sterke nieuwe leider op het gebied van recycling. Onze visie is om het toonaangevende waste-to-product-bedrijf te worden. Het is onze missie om de wereld te beschermen door gebruikte materialen een nieuw leven te geven. Bekijk hier de video waarin we Renewi introduceren.

Laatste nieuws

5 maart 2019

Renewi deelt gratis compost uit tijdens de landelijke compostdag

Lees verder

22 januari 2019

Madurodam zet in op duurzaamheid en verlengt samenwerking met Renewi

Lees verder

4 december 2018

Kleine brand locatie Zoetermeer

Lees verder