Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Archief en data vernietiging

Milieu Express verzamelt en vernietigt uw vertrouwelijke documenten professioneel

Bij Milieu Express verzamelen en vernietigen wij uw overbodige, maar vertrouwelijke papieren uit uw archiefkasten. Dit doen wij samen met ons CA+ gecertificeerde partnerbedrijf waarbij we garanderen dat al uw vertrouwelijke documenten worden vernietigd volgens de strenge normen die gelden voor deze certificering. Na uw opgegeven opdracht zamelen wij alle data en archieven in die vernietigd moeten worden. Milieu Express garandeert hierbij dat geen enkele snipper meer leesbaar is na het vernietigen van uw documenten. Dus kom gerust langs voor het professioneel vernietigen en verwerken van uw archief bij Milieu Express!

Milieu Express vernietigt ook uw digitaal archief

Naast het gebruikelijke papierwerk heeft uw bedrijf in de loop der jaren waarschijnlijk ook een digitaal archief opgebouwd met allerlei vertrouwelijke documenten. Ook dit archief kunnen wij voor u opruimen en vernietigen. Denk hierbij aan het vernietigen van diskettes, cd-roms en magneetbanden, maar ook harddisks en promotiemateriaal.

Milieu Express is dus naast het vernietigen van papieren archieven ook gespecialiseerd in datavernietiging van uw omvangrijke digitale archief. En uiteraard zorgen wij ook bij het vernietigen van uw digitale archief ervoor dat dit professioneel gebeurd. Vertrouwelijke documenten zullen niet meer leesbaar zijn of teruggevonden kunnen worden.

Wij zijn het archief- en datavernietigingsbedrijf van heel Nederland

Milieu Express is samen met haar partnerbedrijf uitgegroeid tot het bedrijf voor papiervernietiging, archiefvernietiging en datavernietiging. Daardoor zijn werkzaam door heel Nederland. Of u een archief wilt laten vernietigen in Zoetermeer, of ons belt voor een opdracht voor datavernietiging in Rotterdam: Milieu Express helpt u bij de vernietiging van uw archief door heel Nederland. Van Utrecht tot Lelystad en Breda, in bijna alle plaatsen kunt u voor archiefvernietiging kunt u bij Milieu Express terecht!

Meer dan alleen data- en archiefvernietiging

Naast onze data- en archiefvernietigings diensten, kunnen wij samen met u ook kijken naar de diverse afvalstromen binnen uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld eens aan uw groen of bedrijfsafval. Wij adviseren u graag in het scheiden van alle soorten afval. Want wist u dat wanneer u naast uw papieren afval het andere afval goed scheidt dit resulteert in lagere kosten voor Milieu Express en dus ook voor uw bedrijf? Bovendien helpt u hiermee het milieu en vermindert u de uitstoot van CO2. Milieu Express doet dus meer dan alleen data-en archiefvernietiging, maar zorgt ook voor een optimale afvalscheiding binnen uw bedrijf.

Meer weten?

Wilt u meer weten over archiefvernietiging en datavernietiging? Neem dan contact met ons op en wij geven u graag vrijblijvend advies.