Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Bouw- en Sloopafval

Bouw- en Sloopafval

Bij veel processen komt afval vrij. Zeker bij bouwen en slopen. Veel van die afvalstromen kunnen worden gerecycled. De Milieu Express is als geen ander bekend met de inzameling van bouw- en sloopafval. Door afval reeds bij de bron te scheiden, blijft de efficiency verzekerd. Daarom kunt u voor diverse afvalstromen over verschillende containers beschikken. Bij de Milieu Express in Zoetermeer en Pijnacker vinden die afvalsoorten hun definitieve bestemming. Na het sorteren - en waar nodig het breken van die afvalsoorten - resteren weer nieuwe 'producten', bruikbaar voor allerlei doeleinden. Voor de kosten hoeft u een dergelijke milieuvriendelijke verwerking niet te laten: door de hoge automatiseringsgraad en efficiency werkt de Milieu Express met concurrerende tarieven.

Van bouw- en sloopafval naar secundaire bouwstof