Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Container huren in...

Container nodig in omgeving Zoetermeer?

Milieu Express verhuurt containers in de omgeving Zoetermeer. Of u nu een afvalcontainer in Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Rotterdam Noord, Pijnacker of Gouda nodig heeft: bij Milieu Express bent u aan het juiste adres! Wij leveren ook containers in plaatsen zoals Bergschenhoek, Reeuwijk en Moordrecht.

Een afvalcontainer is uitermate geschikt voor de kleine en grote klussen in en om het huis, zoals het verbouwen van de badkamer, keuken of het renoveren van de klus. Dus woont u in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker/ Nootdorp, Rotterdam Noord, Zoetermeer, Benthuizen, Gouda, Waddinxveen, Zevenhuizen, Moerkapelle, Reeuwijk, Moordrecht, Nieuwerkerk a/d Ijssel of in de directe omgeving, dan zit u bij Milieu Express goed. Goede service tegen scherpe prijzen! Bestel uw container via onze webshop.

Ook voor bedrijfsafval in omgeving Zoetermeer

Milieu Express haalt ook uw bedrijfsafval in omgeving Zoetermeer op. Voor het verwerken en recyclen van bedrijfsafval in onder andere Berkel en Rodenrijs, Gouda, Pijnacker of Bergschenhoek heeft u aan Milieu Express een milieuvriendelijke en betrouwbare partner. Wanneer wij uw bedrijfsafval ophalen, recyclen wij namelijk minimaal 93% van uw afval!