Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Container Bergschenhoek

Afvalcontainer in Bergschenhoek

Het maakt niet uit voor wat voor type afval (bijvoorbeeld puin hout of bouw en sloopafval) u een container nodig heeft, Milieu Express levert alle soorten afvalcontainers in Bergschenhoek. Wanneer u een afvalcontainer in Bergschenhoek nodig heeft, kunt u de container eenvoudig bestellen in onze online webshop! Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Bergschenhoek? Geen probleem. We leveren in hele omgeving uw container!

Ook voor bedrijfsafval

U bent bij Milieu Express aan het juiste adres wanneer u bedrijfsafval in Bergschenhoek wilt laten inzamelen en recyclen. Wij zamelen niet alleen uit bedrijfsafval in, maar verwerken het en proberen een zo hoog mogelijk recyclingspercentage te bereiken. Zo bent u ook nog eens erg milieuvriendelijk bezig wanneer u uw bedrijfsafval uit Bergschenhoek laat inzamelen en verwerken door Milieu Express. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Bergschenhoek? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Simpel, snel en voordelig!

Ga naar onze webshop en huur online eenvoudig uw afvalcontainer in Bergschenhoek. Gemakkelijke online betaalmogelijkheid, snelle levering en een goede service: Aarzel niet langer en bestel uw container voor Bergschenhoek bij Milieu Express!

Bestel je container!