Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Container Berkel en Rodenrijs

Afvalcontainer in Berkel en Rodenrijs

Het maakt niet uit voor wat voor type afval (bijvoorbeeld puin hout of bouw en sloopafval) u een container nodig heeft, Milieu Express levert alle soorten afvalcontainers in Berkel en Rodenrijs. Wanneer u een afvalcontainer in Berkel en Rodenrijs nodig heeft, kunt u de container eenvoudig bestellen in onze online webshop! Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Berkel en Rodenrijs? Geen probleem... we leveren in de wijde omgeving.

Ook voor bedrijfsafval

U bent bij Milieu Express aan het juiste adres wanneer u bedrijfsafval in Berkel en Rodenrijs wilt laten inzamelen en recyclen. Wij zamelen niet alleen uit bedrijfsafval in, maar verwerken het en proberen een zo hoog mogelijk recyclingspercentage te bereiken. Zo bent u ook nog eens erg milieuvriendelijk bezig wanneer u uw bedrijfsafval uit Berkel en Rodenrijs laat inzamelen en verwerken door Milieu Express. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Berkel en Rodenrijs? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Simpel, snel en voordelig!

Ga naar onze webshop en huur online eenvoudig uw afvalcontainer in Berkel en Rodenrijs. Gemakkelijke online betaalmogelijkheid, snelle levering en een goede service: Aarzel niet langer en bestel uw container voor Berkel en Rodenrijs bij Milieu Express!

Bestel je container!