Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Container Bleiswijk

Afvalcontainer in Bleiswijk

Heeft u een verbouwing in Bleiswijk en snel een afvalcontainer nodig voor uw bouw en sloopafval? Bestel dan direct een container via onze site en de volgende werkdag kunt u uw afval kwijt bij u in Bleiswijk. Uiteraard ook voor puin, hout en groenafval. De meest bestelde containers 3 m3, 6 m3 en de 10m3 containers staan op onze site. Afwijkende afvalstromen of containers kunt u bij onze planning bestellen.

Bleiswijk en Milieu Express

De chauffeurs van de Milieu Express rijden dagelijks in Beliswijk voor onze vele zakelijke en particuliere klanten. Naast de inzameling via afzetcontainers legen we ook op grote schaal rolcontainers met papier en bedrijfsafval. Vanuit onze vestiging in Zoetermeer bedienen we alle mogelijke klanten in Bleiswijk en omstreken. Vanuit Zoetermeer worden de diverse afvalstromen afgevoerd naar gespecialiseerde eindverwerkers en recycle bedrijven.

Eenvoudige betaling

Bestel uw container simpel en snel via onze website, dan kunt u betalen met iDEAL en ontvangt u direct een factuur in uw mailbox. Wilt u graag contant of per pin betalen, dit is mogelijk als u de afzetcontainer telefonisch via onze planning bestelt. Particulieren betalen altijd vooruit, bedrijven kunnen, na inlevering van een uittreksel van de kamer van koophandel, ook op rekening bestellen. Na het bestellen van uw afvalcontainer staat deze in de meeste gevallen binnen 1 dag bij u op de stoep in Bleiswijk!

Bestel je container!