Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Container Pijnacker-Nootdorp

De lokale container specialist

Met o.a. een vestiging in Pijnacker zijn wij er trots op alle containers voor de voorkomende afvalsoorten zoals o.a. puin, bouw- en sloopafval en hout snel te kunnen plaatsen. Door de korte afstanden en het uitgebreide containerpark worden de containers altijd binnen 24 uur geplaatst in Pijnacker-Nootdorp en omgeving. Indien het nog sneller moet kan dit vaak ook, bel dan even met een van onze enthousiaste planners.

Het maakt niet uit voor wat voor type afval u een container nodig heeft, Milieu Express levert alle soorten afvalcontainers in Pijnacker-Nootdorp. Voor bouw- en sloopafval (grofvuil), schoon puin, groenafval of bijvoorbeeld grond. Wanneer u een afvalcontainer in Pijnacker-Nootdorp nodig heeft, kunt u de container eenvoudig bestellen in onze online webshop! Simpel en snel. Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Pijnacker-Nootdorp? Geen probleem... we leveren in de wijde omgeving.

Binnen 5 minuten online besteld

Bestel uw container, 3 t/m 10 m3 afzetcontainer, binnen 5 minuten online. De betaling kan eenvoudig via iDEAL en u ontvangt direct een factuur/bevestiging in uw mailbox. Als deze containers te groot zijn kunt u ook een Big-Bag bestellen. Deze is 1 m3 en werkt net zo gemakkelijk. U betaalt de zak bij de bestelling en hij wordt, op uw aangeven, kosteloos weer opgehaald. Wij leveren de containers in de wijde omgeving van Pijnacker-Nootdorp.

Ook voor bedrijfsafval

U bent bij Milieu Express aan het juiste adres wanneer u bedrijfsafval in Pijnacker-Nootdorp wilt laten inzamelen en recyclen. Wij zamelen niet alleen bedrijfsafval in, maar verwerken het en proberen een zo hoog mogelijk recyclingspercentage te bereiken. Zo bent u ook nog eens erg milieuvriendelijk bezig wanneer u uw bedrijfsafval uit Pijnacker-Nootdorp laat inzamelen en verwerken door Milieu Express. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Pijnacker-Nootdorp? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Bestel je container!