Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Container Rotterdam Noord

Container huren in Rotterdam Noord

Wanneer u een container wilt huren in Rotterdam Noord bent u bij Milieu Express aan het juiste adres. Bestel gemakkelijk online afvalcontainers in Rotterdam Noord in onze webshop. Vandaag besteld = morgen al bezorgd. Wilt u een container bestellen in een andere plaats dan Rotterdam? Het maakt niet uit voor wat voor type afval u een container nodig heeft, Milieu Express levert alle soorten afvalcontainers. Voor bouw- en sloopafval (grofvuil), schoon puin, groenafval of bijvoorbeeld grond.

Binnen 5 minuten online besteld

Bestel uw container, 3 t/m 10 m3 afzetcontainer, binnen 5 minuten in onze webshop. De betaling kan eenvoudig via iDEAL en u ontvangt direct een factuur/bevestiging in uw mailbox. Als deze containers te groot zijn kunt u ook een Big-Bag bestellen. Deze is 1 m3 en werkt net zo gemakkelijk. U betaalt de zak bij de bestelling en hij wordt, op uw aangeven, kosteloos weer opgehaald. Met de service die u gewend bent van Milieu Express.

Ook voor bedrijfsafval

U bent bij Milieu Express aan het juiste adres wanneer u bedrijfsafval in Rotterdam Noord wilt laten inzamelen en recyclen. Wij zamelen niet alleen bedrijfsafval in, maar verwerken het en proberen een zo hoog mogelijk recyclingspercentage te bereiken. Zo bent u ook nog eens erg milieuvriendelijk bezig wanneer u uw bedrijfsafval uit Rotterdam Noord laat inzamelen en verwerken door Milieu Express. Wilt u meer weten over bedrijfsafval inzamelen en recyclen in Rotterdam Noord? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder!

Bestel je container!