Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Container Zoetermeer

De lokale container specialist

Met onze grote vestiging in Zoetermeer zijn wij er trots op alle containers voor de voorkomende afvalsoorten zoals o.a. puin, bouw- en sloopafval en hout snel te kunnen plaatsen. Door de korte afstanden en het uitgebreide containerpark worden de containers altijd binnen 24 uur geplaatst in Zoetermeer en omgeving. Indien het nog sneller moet kan dit vaak ook, bel dan even met een van onze enthousiaste planners.

Binnen 5 minuten online besteld

Bestel uw container, 3 t/m 10 m3 afzetcontainer, binnen 5 minuten online. De betaling kan eenvoudig via iDEAL en u ontvangt direct een factuur/bevestiging in uw mailbox. Als deze containers te groot zijn kunt u ook een Big-Bag bestellen. Deze is 1 m3 en werkt net zo gemakkelijk. U betaalt de zak bij de bestelling en hij wordt, op uw aangeven, kosteloos weer opgehaald.

Recycling & milieu

Via ons uitgebreide netwerk van recycling en sorteerbedrijven staan wij garant voor een milieuvriendelijke verwerking van de door ons ingezamelde afvalstromen. Na overslag en voorsortering in Zoetermeer gaat het afval naar gespecialiseerde recyclebedrijven. Bijvoorbeeld het gemengde bouw en sloopafval gaat naar ons moederbedrijf Van Vliet Contrans in Wateringen. Hier wordt het afval uitgesorteerd op de modernste sorteerinstallatie van Europa in alle mogelijke separate fracties. Zo wordt het grootste deel van uw afval weer ingezet als grondstof voor nieuwe producten.

Heeft u nog vragen, bijvoorbeeld over niet genoemde afvalsoorten of containertypes, wij staan u graag te woord. 079-3633030 of via mail info@milieuexpress.nl

Bestel je container!