Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Maatwerk containers

Maatwerk containers

Naast het brede standaard assortiment containers welke door de Milieu Express worden geleverd zoals rolcontainers, afzetcontainers, perscontainers en ondergrondse containers zijn er ook klanten met speciale afvalstromen en/of verzoeken om de container aan te passen.

Zo staan er inmiddels bij veel klanten uit de tuinbouw containers uit van 10 m3 met een extra “scharnierend” schot aan de achterkant waar bijvoorbeeld de afgekeurde vruchten in afgevoerd worden. Een aantal klanten hebben er voor gekozen om een hydraulische klep boven de hele container te laten monteren, zodat er geen regenwater in kan regenen. Er zijn ook 30 m3 containers beschikbaar met klep en afwaterkraantje.

Voor een aantal klanten in de bouw hebben we een gesloten 10 m3 werfbak met extra grote stortklep laten maken, zodat ook de grotere stukken in de afgesloten container kunnen. Ook zijn er klanten die een onderstel huren voor de container, zodat ze een 3 of 6 m3 container naar binnen kunnen rijden. Om eenvoudiger puin in 6 m3 containers te kunnen rijden hebben we de easyload ontwikkeld. Bij deze speciale 6 m3 afzetcontainer kan aan de voor kant de klep open zodat er met de kruiwagen in gereden kan worden.

Perscontainers worden bijna altijd op wens van de klant samengesteld, er zijn vele variaties mogelijk. Te denken valt aan stationaire perscontainers of perscontainers met hef-kantel systeem.
Naast alle aanpassingen aan de containers laten ook veel klanten de containers, vanwege de uitstraling, in de eigen bedrijfskleuren spuiten. De mannen op de technische afdeling staan altijd klaar om mooie bakken te maken naar de behoefte van de klant.

Interesse in maatwerk containers? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.