Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Allround Chauffeurs (Fulltime)

Wij zijn Renewi

Binnen Renewi bundelen wij inzameling, verwerking en recycling van afval op een innovatieve en effectieve manier. Continu zoeken wij naar nieuwe technieken voor inzameling en verwerking. Dat maakt dat vandaag de dag, 90% van al onze afvalstromen weer als herbruikbaar product of halffabricaat terugkeert in het economische proces. Ook daar waar het gaat om duurzaamheid door aandacht voor mens, product en proces, lopen wij voorop.

Ons werk

Als chauffeur kan jij ingezet worden binnen onze diverse disciplines, zoals bijvoorbeeld op de Kraakperswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Wij zoeken ook bestuurders van een Multi- of Portaalwagen (o.a. portaal, kraan en haak), die ingezet wordt voor het plaatsen en ophalen van containers (van 3 m3 t/m 40 m3).

Dit ben jij

Een enthousiaste, betrouwbare, gedreven en klantgerichte collega, die geen uitdaging uit de weg gaat. Jij houdt ervan om binnen jouw vakgebied een verscheidenheid aan werkzaamheden op diverse vrachtwagens te verrichten. Met jouw servicegerichte en flexibele aanpakkersmentaliteit kan jij elke uitdaging zelfstandig uitvoeren en controleren. Dat het soms voor kan komen dat jij een nachtje van huis bent, vind jij een leuk uitje.

Natuurlijk ben jij in het bezit van het rijbewijs CE inclusief Code 95 en een VCA-diploma. Aantoonbare ervaring met soortgelijke vrachtwagens strekt tot aanbeveling evenals stratenkennis van de regio Zoetermeer.

Wil jij meegroeien met alle ontwikkelingen in de dynamische afvalbranche en heb jij gewoon zin om aan de slag te gaan?

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

De tegenprestatie

Wij bieden jou een uitdagende en plezierige werkomgeving binnen een solide organisatie. Jij komt in een team van ambitieuze collega’s waarin jij de mogelijkheid krijgt jouw veelzijdigheid volop te benutten. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ruimte voor zelfontwikkeling en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling en collectieve personeelsverzekeringen.

Solliciteren?

Direct solliciteren? Kijk dan op onze website of stuur jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae per e-mail naar werkenbij@vanvlietcontrans.nl onder vermelding van: Allround Chauffeur MEX

Direct solliciteren!