Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van ons moederbedrijf Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Wagenwassers

Wij zijn Renewi

Binnen Renewi bundelen wij inzameling, verwerking en recycling van afval op een innovatieve en effectieve manier. Continu zoeken wij naar nieuwe technieken voor inzameling en verwerking. Dat maakt dat vandaag de dag, 93% van al onze afvalstromen weer als herbruikbaar product of halffabricaat terugkeert in het economische proces. Ook daar waar het gaat om duurzaamheid door aandacht voor mens, product en proces, lopen
wij voorop.

Dit ga jij doen

Als wagenwasser werk jij elk zaterdag samen met een klein team van leeftijdsgenoten in onze eigen wasstraat om onze vrachtwagens te komen wassen zodat deze op maandag weer netjes een schoon de weg op kunnen!
Daarnaast krijg jij alle ruimte om intern door te groeien! Wat dacht jij van een baan als chauffeur? Of wil jij graag op een shovel/kraan aan de slag? Wij denken mee met jouw ambities!

Dit vragen wij

Je weet van aanpakken en wil graag op zaterdag werken om wat bij te verdienen! Je bent enthousiast, betrouwbaar en een echte teamplayer! Daarnaast spreek jij goed Nederlands en heb jij de ambitie om binnen de sector transport en logistiek door te groeien!


Herken jij jezelf in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De tegenprestatie

Een klein en gezellig team van leeftijdsgenoten waar jij elke zaterdag van 06:00 tot 12:00 uur mee samenwerkt. Er heerst een open en directe cultuur waar veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet! Wij bieden jou een veilige en plezierige werkomgeving en de kans om binnen ons bedrijf door te groeien!

Solliciteer direct!